Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013

Έκτακτη ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Τι «προβλέπουν»; 

«Έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την έκρηξη στο εμπορικό κέντρο The Mall στην Αθήνα. Παροτρύνει τους πολίτες των ΗΠΑ να επανεξετάσουν τα σχέδια προσωπικής ασφάλειάς τους, τονίζοντας ότι θα πρέπει να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο επαγρύπνησης.
[…] καλεί τους Αμερικανούς που ταξιδεύουν ή διαμένουν στην Ελλάδα να εγγραφούν στο ειδικό πρόγραμμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα στις αμερικανικές Αρχές, μέσω της πρεσβείας ή του πλησιέστερου προξενείου, να επικοινωνήσουν μαζί τους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
 Πηγή: ΑΜΠΕ/ Ελευθεροτυπία


Red Rock Views: Δεν μοιάζει σχετικά δραστική η οδηγία των αμερικανών; Τι «προβλέπουν»; Πιθανόν κάτι που εμείς δεν έχουμε την διορατικότητα να δούμε ; Κανένα πραξικόπημα; Όχι δα. Τα πράγματα είναι πολύ «υπό έλεγχο» για την ώρα. Μήπως τότε αναμένεται καμία πιο μεγάλη προβοκάτσια; Και μετά;Ή μήπως, απλά, η ανακοίνωση πέφτει μέσα στο γενικότερο πλάνο να δημιουργηθεί ψυχολογία έκρυθμης ατμόσφαιρας, για να δικαιολογηθεί αύξηση της καταστολής στις επερχόμενες εργατικές κινητοποιήσεις (με την βοήθεια της κουκούλας) και να μας υπενθυμίσουν ότι, εκτός του γδαρσίματος, υπάρχει και πιο επίπονη «κούρα»…

 Ε, δε θα τους κάνουμε τη χάρη να λουφάξουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου