Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ο Μαραντόνα απέτισε φόρο τιμής στον ηγέτη Ούγκο Τσάβες στην Έδρα του Βουνού

Ο Μαραντόνα από το βράδυ της Τετάρτης βρίσκεται στην Βενεζουέλα για να εκφράσει την πλήρη υποστήριξη του στην υποψηφιότητα του Nicolas Maduro στις αυριανές εκλογές και τη συνέχιση της κληρονομιάς της Μπολιβαριανής Επανάστασης, που είχε αρχικό επικεφαλή τον διοικητή Ούγκο Τσάβες. Επιπλέον, το αστέρι της Αργεντινής, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, επισκέφθηκε τη σωρό του Κομαντάντε που βρίσκεται στην Έδρα του Βουνού (δυτικά της πρωτεύουσας), και συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο Nicolas Maduro και την οικογένεια του διοικητή Ούγκο Τσάβες, απέτισε φόρο τιμής

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έχει δηλώσει επανειλημμένως τον σεβασμό και τον θαυμασμό του για τον Μπολιβαριανό ηγέτη, Τσάβες. Κατά καιρούς και οι δύο είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, τόσο στη Βενεζουέλα όσο και σε άλλες χώρες της περιοχής, για να συζητήσουν διάφορα θέματα. Επιπλέον, ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε επισκεφθεί τον Τσάβες τον Ιούλιο του 2011 στην Αβάνα, όταν ο ηγέτης λάμβανε τον πρώτο κύκλο της χημειοθεραπείας.

Κάποτε ο Μαραντόνα είχε μιλήσει στις ειδήσεις για την μεγάλη του αγάπη στον ηγέτη της Βενεζουέλας, "τον αγαπώ και προσεύχονται γι 'αυτόν κάθε μέρα". Επίσης, εκείνη την εποχή, είχε δηλώσει και την επιθυμία του να κάνει τατουάζ το πρόσωπο του κομαντάντε, ως ένδειξη θαυμασμού.

Ο Αργεντινός ήταν επίσης παρών την Πέμπτη στην εκδήλωση για το κλείσιμο της προεκλογικής εκστρατείας του Maduro, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Avenida Bolivar (στο κέντρο του Καράκας), όπου μια κόκκινη παλίρροια συνόδευε τον επίσημο υποψήφιο, ο οποίος εγγυάται τη συνέχιση της Μπολιβαριανής Επανάστασης και την εφαρμογή του Σχεδίου και το Πρόγραμμα της Πατρίδας 2013-2014, γραμμένο χειρόγραφα από τον Διοικητή Hugo Chavez.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου