Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Δεν θα τους ρωτούσα «τι παίρνουν», αλλά μάλλον «πόσα παίρνουν»…



Μέσα στον «ριζοσπαστικά αριστερό» χώρο, υπάρχουν αυτοί που εύχονται να δουν τα τρία γράμματα «Κάπα, Κάπα, Έψιλον» χαραγμένα αποκλειστικά και μόνο σε μάρμαρα τάφων. Το ξέρουμε!

Μα σε κάποιους επίδοξους «νεκροθάφτες» του ΚΚΕ, ο «άξιος μισθός» εργολαβίας πληρώνεται προκαταβολικά.


Νάτοι πάλι εδώ, ενοχλημένοι για τα καλά που ο Μπογιοπουλος, ενώ του «κόψανε» την στήλη «του» στον Ριζο, όχι μόνο δεν τα έβαλε με το Ριζο και το κόμμα, αλλά γυρίζει και τα υπερασπίζεται. Θα τους άρεσε να βγει και να ξερνάει χολή ενός είδους απαράλλακτου με τη δικιά τους.
Τώρα, από «υπερασπιστές» του, γίνονται κατήγοροί του. Πίσω βέβαια από τον Μπογιοπουλο τους φταίει το σχολείο ήθους, το ΚΚΕ.

Ήθος είπαμε; 
Εχουν ακούσει κάπου τη λέξη «ήθος» αυτοί… 
αλλά είναι κάτι που δεν θα αναγνώριζαν ακόμα και αν τους χτύπαγε στα φρικτά μούτρα τους. 

Βέβαια, ελλείψει Μπογιοπουλου στον Ριζοσπάστη και μέχρις ότου να βρουν κάποιον άλλο εκεί για να βάλλουν στο στόχαστρο…  ε, ας πουν και καμία μαλακία ακόμα. Τσάμπα είναι.
*********

Γράφει ο Μπογιόπουλος για την ΜΑΡΦΙΝ:
προσπαθήσουμε να ατενίσουμε (με ψυχραιμία) τον ωκεανό του θράσους εκείνων που επιδιώκουν, τέσσερα χρόνια μετά, να «πατήσουν» πάνω στο έγκλημα της Μαρφίν για να το στρέψουν όπως έκαναν και τότε, ενάντια στα ίδια τα θύματα της πολιτικής τους!
Που έχουν το θράσος (για την ακρίβεια: τρεις ωκεανούς θράσους) να ζητούν από τους κομμουνιστές κι από τους αριστερούς να καταδικάσουν το έγκλημα στη Μαρφιν!  Λες και οι κομμουνιστές και οι αριστεροί  δεν το καταδίκασαν το έγκλημα. […]
3)    Πλησιάζουν 4 χρόνια από τη δολοφονία και όμως το κράτος και οι κυβερνήσεις του δεν έχουν δώσει  καμία διευκρίνιση στην ανακοίνωση της ίδιας της Μαρφίν, η οποία αναφερόμενη στην πυρπόληση της τράπεζας υποστήριζε ότι «πετάχτηκαν ειδικές μη συνηθισμένες βόμβες μολότοφ και αδειάστηκε το περιεχόμενο ενός μπιτονιού που περιείχε ένα ειδικό εύφλεκτο υλικό που προκαλεί άμεσα πυκνό καπνό και συνθήκες ασφυξίας. Οι διασωθέντες το παρομοιάζουν με "βόμβες napalm"».
4)    Πλησιάζουν 4 χρόνια θρήνου για τις οικογένειες των αδικοχαμένων και οι Αρχές του κράτους δεν μας έχουν απαντήσει ακόμα: Τι αντίκρισμα αλήθειας έχουν οι ισχυρισμοί της τράπεζας;
Παρατηρεί ότι το κράτος δεν έχει δώσει «καμία διευκρίνιση στην ανακοίνωση της ίδιας της Μαρφίν» και ρωτάει «Τι αντίκρισμα αλήθειας έχουν οι ισχυρισμοί της τράπεζας;»
------------------

απ’ αυτό κάποιοι τον κατηγορούν ότι
 ανέλαβε συνήγορος της ΜΑΡΦΙΝ […] ότι  αποδέχεται ως αληθινούς τους ισχυρισμούς της τράπεζας που προβάλει για να απαλλαχτεί των ευθυνών της. Αν και σε άλλα ζητήματα είναι αρκετά επιφυλακτός [sic] για τους ισχυρισμούς των κεφαλαιοκρατών, στην συγκεκριμένη περίπτωση αποδέχεται ασυζητητί τους ισχυρισμούς των τραπεζιτών και τους προβάλει χωρίς καμία επιφύλαξη!

Δεν θα τους ρωτούσα «τι παίρνουν», αλλά μάλλον «πόσα παίρνουν»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου