Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Το βρίσκεις αστείο;Βλέπω αυτό το βίντεο να κάνει βιτριολικό (υποτίθεται ) χιούμορ κατά της κυβέρνησης και τα χάχανα των παρουσιαστών. Δεν ξέρω ποιος άλλος γελάει βλέποντάς τους.

Υποτίθεται πως στο στόχαστρο είναι οι σιχαμεροί απατεώνες, με επικεφαλής τον Τσίπρα.

Κάθε φορά που αναφέρονται σε κλιμάκωση της σφαγής, εστιάζουν στο ψέμα της κυβερνησης, σαν να ήταν αστείο... και ... άντε πάλι: γέλια από τους σαχλούς παρουσιαστές...

Αναρωτιέμαι σοβαρα, βλέποντάς τους: ("τι γελάτε, ρε  κόπανοι;") Πού είναι το αστείο; ...

Είναι δυνατόν σήμερα να κάνεις πολιτικό χιούμορ στην Ελλάδα;
Αν παίρνεις ένα παχυλό μισθό, έτσι που ό,τι και να γίνει εσένα δεν σε πολυκόφτει, τότε δεν βλέπεις πως είναι πολύ δύσκολο! Κάποιοι το καταφέρνουν με πολύ περισσότερο ταλέντο. Δεν φτάνει να προσποιείσαι, άχαρα και σαχλά πως γελάς... όταν πρόκειται για αθλιότητα και φρικωδία, κι όχι κωμωδία.

Μήπως μου λείπει η αίσθηση του χιούμορ, που τα βάζω και μ' αυτούς; Τη δουλειά τους κάνουν (αν και κακήν κακώς) ... Μα μέρος της αθλιότητας δεν είναι άραγε και το να προσποιούνται κάποιοι  που στερούνται χιούμορ πως δεν το έχουμε χάσει κι αυτό ... Βέβαια βλέπω να εκτίθεται  και η γελοιότητα των κυβερνώντων, πράγμα που, όμως,  δεν μου προκαλεί γέλιο.  Κάτι θα ήταν κι αυτό, αν μπορουσε να αποτρέπει και την δημιουργία μιας τεχνητής αίσθησης ματαιότητας ...

"Χαλάρωσε ρε!" μου λένε,  "Δες και την κωμική πλευρά του ζητήματος..."

Ναί, ε;
Καλά, θα προσπαθήσω...
... όπως αυτός που, μια νύχτα ζοφερή και ασέληνη, είδε νυχτερίδες,  κρεμασμένες ανάποδα πάνω απ' τα κόπρανά τους...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου