Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΑ(χόλοι) και άρρωστα αστεία στη Bουλή των Eλλήνων






Το χτεσινό άρρωστο αστείο στη Bουλή των Eλλήνων ήταν η λεονταρίστικη απειλή των Εθνικοσοσιαλιστών, δια στόματος Μιχαλολιάκου, ότι θα σμπαραλιάσουν την βουλή, κάνοντας την πιο «μπουρδέλο» απ’ ότι ενδεχομένως νομίζει ότι είναι. Δεν ζήτησε λύτρα ο «αρχηγός», απ’ ότι είναι κοινά γνωστό… Ίσως επειδή, όπως πιθανολογείται, ήδη αμείβεται για την δουλειά του… και είναι βέβαιο ότι η συμμορία του έχει χρηματοδότες, μεταξύ άλλων, τουλάχιστον τους…  

Ποιος μίλησε για εφοπλιστές πάλι;


Ειρωνικά, ο εκβιασμός του ήρθε σχεδόν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση του υπουργού Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου για την προσωρινή απόσυρση ενος αλλου άρρωστου αστείου: της ρύθμισης- τροπολογίας που γλύφει τους εφοπλιστές με την οποία, στη δήλωση «πόθεν έσχες» αίρεται η υποχρέωση να δηλώνονται μετοχές σε ναυτιλιακές εταιρείες. Υπέρ της απόσυρσης τάχτηκαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης εκτός από ένα (ονομα και μη χωριό) που απουσίαζε.

«Επειδή πολλά λένε κατά καιρούς τα άθλια και κρατικοδίαιτα κομματόσκυλα της αριστεράς» , όπως π.χ. εκείνοι οι αχρείοι  κωλογλείφτες των εφοπλιστών στο βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου, τώρα, σε άρθρο με τίτλο «Ρεκόρ κονόμας για τους (ανθ)έλληνες εφοπλιστές το 2013», η ΧΑ

επιχειρούσα ένα «άμεσο ξεκαθάρισμα» των «θέσεων της», οραματίζεται πως

«στα πλαίσια του Εθνικού Κράτους, το οποίο συντόμως θα οικοδομηθεί από το Λαό μας με εγγυήτρια πολιτική δύναμη την Χρυσή Αυγή, οι εφοπλιστές θα κληθούν να προβούν σε μια σειρά ενεργειών, ούτως ώστε να προαχθούν τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους. Μεταξύ αυτών των ενεργειών, είναι η υποχρεωτική ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στα πλοία τους, η πρόσληψη ελληνικών πληρωμάτων σ' αυτά και η ναυπήγηση των πλοίων τους στα ελληνικά ναυπηγεία, τα οποία η κυβέρνηση των υποτακτικών οδήγησε στο μαρασμό και μαζί τους χιλιάδες Έλληνες στην ανεργία».


Πω πω, κατατρόμαξαν οι εφοπλιστάδες!

Κάργα αντισυστημική ρητορεία αυτών που οραματίζονται κατάργηση της εργατικής τάξης και αντικατάσταση της με δούλους και είλωτες αφού πρώτα μετατρέψουν όλους του μέτοικους σε σαπούνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου