Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Βοστόνη, άγνωστοι οι δράστες και τα κίνητρα τους.






Μέχρι στιγμής, απ' ότι γνωρίζω, τα όντα που βρίσκονται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση εναντίον μιας κατ΄ εξοχήν ειρηνικής εκδήλωσης στην Βοστόνη, παραμένουν άγνωστα, όπως και τα κίνητρα τους.

Έρευνα σε διεθνή έκταση ξεκινά το FBI και θα πάνε, μας υπόσχονται, μεχρι «την άκρη του κόσμου για να βρούνε τους υπεύθυνους για αυτήν την αποτρόπαια πράξη». Τους εύχομαι επιτυχία. Πολύ καλά θα κάνουν να βρουν τους διεστραμμένους που εκτέλεσαν αυτή τη νέα θηριωδία. Αν τύχει όμως, και οι πράκτορες του FBI κάνουν βόλτα ανά τον κόσμο,  ας προσέξουν ότι την ίδια ώρα σκοτώνονται από τρομοκρατικές ενέργειες και στο Ιρακ και στην Βενεζουέλα, για παράδειγμα. Και για αυτές τις ενέργειες είναι υπεύθυνη και η κυβέρνηση τους – ο μεγαλύτερος κρατικός-τρομοκράτης του κόσμου.

Το δράμα βέβαια είναι ότι θύματα πέφτουν πάντα  αθώοι άνθρωποι, εκ των οποίων και αμερικανοί πολίτες, ενώ κάποιοι απ’ αυτούς σίγουρα δεν ευθύνονται ούτε καν και σαν ηθικοί αυτουργοί  για την εκτεταμένη διαστροφή στην χώρα τους που καταλήγει σε τρομοκρατική πράξη, δεν ευθύνονται για τις ενέργειες της κυβέρνησης τους – τα παιδιά.



 
Μ.
 (φωτο δανεισμένη απο abc)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου