Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

πυροβολισμοί = προβοκάτσια (Τι είχες Κεφαλογιάννη;Τι είχα πάντα…)





red rck views: Όταν τελειώνει μια εργολαβία του παρακράτους των αστών, όπως λ.χ. μια δολοφονική επίθεση με βολές από πέτρες και μάρμαρα στα τυφλά κατά του ΠΑΜΕ, κι όποιον πάρει ο χάρος, αρχίζει μια άλλη, π.χ. εμπρηστικές επιθέσεις, πυροβολισμοί,. Ο στόχος,αντικειμενικά, είναι πάντα το εργατικό κίνημα.

Σε αναφορά με την δήλωση Κεφαλογιάννη που κατηγορεί «τα άκρα», είπε η Αλέκα και πολύ καλά έκανε: «Να ψάξει η ΝΔ να δει ποίος είναι ο σκοπός αυτών των ενεργειών, από πού γίνονται, ποιος είναι ο σκοπός αυτών των ενεργειών. Να ξεκαθαρίσουμε το εξής πράγμα: εμείς το καταδικάζουμε χίλιες φορές,  αλλά σε καμία περίπτωση δεν ευθυγραμμιζόμαστε με όλη την πολιτική που έχει η ΝΔ  η οποία θέλει να αξιοποιήσει αυτές τις ενέργειες που δεν ξέρω από πού προέρχονται, ιδιαίτερα αυτή που στρέφεται κατά της ΝΔ, αν στρέφεται, […]».

Η Αλέκα σαν κορυφαία εκπρόσωπος του ΚΚΕ δεν μπορεί να πει ακριβώς ποιος είναι πίσω από αυτές τις προβοκάτσιες, δεν έχει στοιχεία. Εμένα όμως να μου επιτρέψετε να πω κάτι. Αν ο Κεφαλογιάννης κατηγορεί τα άκρα, εμείς γιατί να μη κατηγορήσουμε «τα κέντρα» που πάντα καθοδηγούν το παρακράτος,  του οποίου οι στρατευμένοι ανεγκεφαλογιάννηδες δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να υπακούουν στις εντολές της τάξης των Κεφαλογιάννηδων με σκοπό να τους δώσoυν δικαιολογίες και αφορμές να εντείνουν την καταστολή κατά των εργατών.



Τι είχες Γιάννη (Κεφαλογιάννη); Τι είχα πάντα…

Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου