Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

για τα αγέννητα μωρά της "πατρίδας"





Το γύρο του κόσμου έκανε εχτές το εύρημα απο πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστήμιου του Durham που αποκαλύπτει ότι αγέννητα μωρά στην κοιλιά της μάνας τους (μου φαίνεται άπρεπο να πω έμβρυα) χασμουριόνται. Θεωρείται δε ότι αυτο είναι δείγμα ότι το μωρό νιώθει ασφάλεια κι ότι, εντέλει, αναπτύσσεται καλά.

Ένα σχόλιο που άκουσα σε τηλεοπτικό πρόγραμμα που έδειξε το βίντεο ήταν περίπου ότι όσο βρίσκεται εκεί μέσα (στην κοιλιά της μάνας του) μπορεί να αισθάνεται άνετα. Το πρόβλημα είναι τι γίνεται όταν «βγει έξω».

Εδώ, σ’ αυτή την τρελαμένη χώρα, με το φαύλο κράτος της, η σχιζογενής πολιτική των αστών, την οποία ο ύπατος αξιωματούχος της κυβέρνησης των αστών ονόμασε «επανάσταση», λύνει το πρόβλημα ριζοσπαστικά. Βρίσκει ένα αποτελεσματικό τρόπο να αποτρέψει εγκυμοσύνες, γεννητούρια και άλλα τέτοια. Φορολογεί τους γονείς, καθιστώντας το τέκνο τεκμήριο εισοδήματος.

Σε ρωτάει λοιπόν το κράτος
«έχεις παιδί;» Αν έχεις παιδί τι θα πεις; Ναι ή όχι... Σου λέει λοιπον,
«αφού έχεις παιδί, πρέπει να έχεις και εισόδημα να το θρέφεις» και συμπληρώνει:
«Πλήρωσε το φόρο για το εισόδημα που θα έπρεπε να έχεις, και πλήρωσε κι ένα πρόστιμο που δεν το δήλωσες»   
Εσύ διαμαρτύρεσαι ότι δεν έχεις να πληρώσεις κι ότι αν πληρώσεις δεν θα έχεις να ταίσεις το μωρό σου. Η αμείλικτη σιωπή του προς απάντηση σου ειναι:
«Μη κάνεις παιδιά, βρε αδελφέ!»

****

Αυτοί οι άνθρωποι, που σήμερα νομοθετούν, δικάζουν κι εκτελούν, τολμούν να βρωμίσουν την λέξη "πατρίδα" βάζοντας την στο στόμα τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου