Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

γαργάρα για το τελεσίγραφο...



Ή είδηση των Financial Times, στην οποια αναφέρεται το προηγούμενο post, και την οποία έκαναν γαργάρα κυβέρνηση και ΜΜΕ είναι εδώ,  και το link ολογράφως: http://www.ft.com/intl/cms/s/0/b54f3bba-1b12-11e5-a130-2e7db721f996.html#axzz3e2E7d3LZ.

Αυτή ή μεγαλοαστική φυλλάδα δεν συνηθίζει να δημοσιεύει αστοιχείωτες ειδήσεις. Την διαβάζουν χρηματιστές και καπετάνιοι της βιομηχανίας, και πρέπει να είναι έγκυρη - δεν παίζει με την ενημέρωση τους.


Δεν μπορεί να μην την είδαν. Απ' οτι ξέρω, κανείς δεν την διέψευσε. Ή φλυαρία για την δήθεν πρόταση της Ελλάδας στο τραπέζι είναι ... μπούρδες.

Το τελεσίγραφο το έχουν αποδεχτεί, κι ο θεός τους να με βγάλει ψεύτη! Απομένει να το παίξουν "αντιστασιακοί" για λίγο ακόμα, μέχρι να δουν τι χάπι θα παράγουν για τον " καπάκια" λαουτζίκο. Διότι, όπως φαίνεται, τους ήρθε σαν ανυπολόγιστη "κεραμίδα", που λένε. Δηλαδή, το παράπονο είναι: "εμείς κάναμε τόσες υποχωρήσεις για χάρη της Ευρώπης, αυτή ή αχάριστη τίποτε;"

Ένα καλό μάθημα για το Σύριζα, και οποιονδήποτε άλλο που νομίζει ότι όταν είσαι γλύφτης τ' αφεντικό θα σ' αφήσει να του γλύφεις την μπότα χωρίς να φας κλωτσιά στα δόντια... Και ιδιαίτερα όταν το παίζεις αριστερά.

Το θέμα είναι τι μάθημα παίρνει αυτός ο λαός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου