Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Μας ενδιαφέρει που δυό βρωμόσκυλα τρώγονται;



Ο Γ. Παπανδρέου έφερε το ΔΝΤ ενώ ο Ευ. Βενιζέλος συνέχισε και συνεχίζει την βρώμια δουλειά του προκατόχου του με εφάμιλλο ζήλο. Τώρα τρώγονται σαν τα σκυλιά. Μας ενδιαφέρει;



Διαβάζω στον ημερόδρομο πως

"Ο μόνος λόγος που μας απασχολεί ο σκυλοκαβγάς των κυρίων Βενιζέλου και Παπανδρέου είναι γιατί οι εν λόγω κύριοι  κυβέρνησαν, κυβερνούν και θέλουν να (ξανα)κυβερνήσουν αυτόν τον τόπο. Υπό αυτήν την έννοια, το μεταξύ τους ξεκατίνιασμα  αποκτά ένα ενδιαφέρον για το ύφος, το ήθος και την παράδοση του πολιτικού οργανισμού που τους γέννησε, εξέθρεψε και ανέδειξε.
[...]
Και οι δυο μαζί, πάντως, δεν είχαν κανένα πρόβλημα– προκειμένου να κυβερνήσουν να οδηγήσουν  τη χώρα στα μνημόνια του ΔΝΤ και την εξαθλίωση.
Σήμερα οι δύο κύριοι, είναι έτοιμοι να σφαχτούν προκειμένου να διεκδικήσουν τα ρετάλια του κόμματος που μαζί με τη χώρα κατέστρεψαν, προκειμένου να το προσφέρουν ως δεκανίκι για το σχηματισμό της όποιας κυβέρνησης.
Έχουμε την εντύπωση πάντως, πως ο καβγάς τους δεν αφορά πια παρά μόνο αυτούς τους ίδιους…"

Αυτή η ακραία μορφή πολιτικής αχρειότητας που λέγεται ΠαΣοΚ μας αφορά μεν στον βαθμό κατά τον οποίο εξακολουθεί να κυβερνά, παρότι κατάντησε μούμια, αλλά και διότι τα ανδρείκελα του στον συνδικαλιστικό χώρο εξακολουθούν να παίζουν τον άθλιο ρόλο τους, κι αυτό για εμάς είναι είναι πιό σημαντικό πρόβλημα. Κάποιοι τώρα αλλάζουν γραβάτα και φορούν μια πιο μοδάτη με τα χρώματα του Σύριζα.

Χωρίς να παραβλέπεται η νοθεία που βοηθά τους εγκάθετους εργατοπατέρες να κρατούν τις θέσεις τους, είναι θλιβερό οτι τους ψηφίζουν εργάτες.

Όσο εξακολουθεί το εργατικό κίνημα να έχει μακρύ κι επίπονο δρόμο ώσπου η πλειοψηφία των εργατών να αποκτήσει την συνείδηση που της λείπει, η αποτρόπαια μούμια του ΠαΣοΚ  θα μας στοιχειώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου